Kvalitetne makaze za orezivanje su ključ za urednu baštu i bolji prinos voća

posted in: Poljomarket | 0

Uredni i orezani vinogradi, voćnjaci i maslinjaci su ogledalo jedne domaćinske kuće. Da bi se do toga došlo osim voćnjaka, vinograda ili jednostavno svoje baštice sa mirisnim ružama okupanim suncem potrebno je negovati i održavati krošnje. U tome umnogome pomažu i makaze.

Makaze za orezivanje vinograda

Oštre makaze za orezivanje za suvo i tvrdo drvo – ušteda vremena i novca

Ako imate makaze, koje pritom poseduju inovativnu kombinaciju oštrine sočiva i ergonomičnosti oblika, koje se lako koriste i lepo prijanjaju ruci i neće Vas žuljati a ipak su jake dobili ste dugogodišnjeg saradnika na Vašem imanju. Uz to imamo i modele koji su predviđeni za levoruke osobe, kao i dvoručne modele.

Kapacitet sečiva naših makaza se izdvaja od ostalih na tržištu i krasi ih maksimalna efikasnost za nazahtevnije zadatke. Ako se ove inovativne kombinacije uzmu u obzir shvatićete da je i vreme rada znatno kraće jer sečivo bolje radi.

Predstavićemo Vam neke od naših makaza:
60cm PROFESIONAL FALKET Art 6011 Makaze za grane


Profesionalne voćarske makaze italijanskog proizvođača FALKET koje služe za sečenje grana. Makaze poseduju i pravu čeličnu oštricu i sistem sa polugom, koji smanjuje napore u rukama i zglobovima prilikom sečenja. Ove makaze će iseći grane debljine do 48 cm u prečniku.

LOWE 15


Nemački proizvođač LOWE je sinonim za kvalitet. Makaze Lowe za orezivanje su najnoviji model makaza sa anvil sistemom. Koriste se za okućnicu, vinograde i voćnjake. Ergonomičan oblik i novi lagani dizajn (makaze su teške samo 180gr) omogućavaju lako i brzo korišćenje makaza bez komplikacija. S druge strane sečivo je oštro i s lakoćom seče osušene i tvrde grane.

Pored makaza proizvođača LOWE i FALKET kod nas možete nači i makaze švajcarskog proizvođača Felco i italijanskog proizvođača Kuker, koje se takođe direktno uvoze iz Švajcarske odn. Italije. Uz makaze dolazi i nezaobilazna garancija kvaliteta a uz određene modele i besplatna poštarina.

Piše: Irena Enna