Šta je mala online prodavnica i zašto?

Ovaj model internet prezentacije omogućuje odličan nastup na internetu bez potrebe za ulaganjem. Uz našu pomoć iskoristite sve prednosti interneta. Zašto je web sajt najbolji za Vaš posao saznajte na ovim stranicama.

Internet prezentacija za male poljoprivrednike!

Nudimo usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor uopšteno.

Usluga po modelu „ključ u ruke“ po najpovoljnijoj ceni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domena, smeštaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku.

Garantujemo kvalitetno predstavljanje na internetu.

Uz našu pomoć vi ste samo jedan klik udaljeni od kupaca Vaših proizvoda ili usluga na internetu!

Zašto WEB PRODAVNICA?

Sopstvene internet stranice približavaju Vaše proizvode i usluge brojnim internet korisnicima.

Ako prodajete na kućnom pragu izloženi ste kupcima koji prolaze kroz Vaše mesto, ako prodajete na pijaci obraćate se stotinama ili hiljadama kupaca koji je posećuju, a ako ste se kvalitetno predstavili na internetu Vaši proizvodi/usluge izloženi su milionima potencijalnih kupaca. Neophodno je biti prisutan i kvalitetno se predstaviti, a to WEB prodavnice sigurno omogućavaju.

Naša kompanija više od 10 godina razvija različita internet rešenja u cilju promocije poljoprivrednih proizvoda. Spoj našeg znanja i iskustva daje najbolji proizvod po meri klijenata.

Više se ne postavlja pitanje da li je potrebno da se bude prisutan na internetu, već samo kako. Internet tržište raste velikim stopama iz godine u godinu i menja se iz dana u dan. Mi to znamo, pratimo i prilagođavamo se.

Kontaktirajte nas na telefon

Tel: (+381) 062 / 143-4157

ili putem mejla

kontakt@odrzavanjesajta.rs