Tresač plodova, odličan i efikasan metod za olakšavanje berbe višanja, šljiva, maslina i sličnih plodova. Berba voća u pravom trenutku zrelosti, može se ubrati i do 2000 kg dnevno, sa padom od 90-95% voća.
Frekvencija i drška dizajnirani su tako da ne oštećuju biljku i njene pupoljke. Antivibracioni sistem na dršci, oslobađaju korisnika od vibracija i olakšavaju rad korisniku, koji će ceniti efikasnost, dugotrajnost i pouzdanost ovog inzvarednog tresača šljiva, višanja, maslina i sličnih plodova.

Anti – vibracioni sistem čini ovaj uređaj pogodnim za dužu upotrebu: vibracije su svedene na minimum.

Ručke su potpuno izolovane od štapa i od motora. Smanjenje vibracija je do 4 puta veće nego sa mašinom bez anti – vibracionog sistema.

TELESKOPSKA DRŠKA: može dostići dužinu od 3,8 metara

Na ovu mašinu država daje subvenciju od 40%

KARAKTERISTIKE :

MODEL TRESAČA PLODOVA SC 605
VELIČINA REZERVOARA GORIVA 1.5 L
MOTOR CIFARELLI C5, VAZDUŠNO HLAĐENJE
KUBIKAŽA 52 CC
ŠIRINA KUKE 45 MM
DUŽINA RUKE 3,8 M
TEŽINA PRAZNOG UREĐAJA 11,3 KG
KARBURATOR MEMBRANSKI
GORIVO MEŠAVINA
TIP MOTORA DVOTAKTNI
BROJ VIBRACIJA U MINUTI PREKO 2200
DUŽINA APARATA BEZ RUKE  77 MM

tresač plodova

Gusta sadnja ne omogućava ulazak velikih mašina za branje a teleskopska šipka koja se izvlači do 3,8 metara lagano hvata svaku granu. Pritiskom na dugme aktivira se tresač koji kratko strese gotovo sve višnje na njoj.

Tresač plodova se isplati za manje od tri dana

Kalkulacija je sledeća:
– radnici su plaćeni 18.000 din
– ubrano je 5.850 kg.
Ako podelimo 18.000 dinara sa 5.850 kg, dolazimo do cene da nas je kilogram branja koštao 3.08 dinara. Ako znamo da cena branja po kilogramu košta 15 – 18 dinara nije teško izračunati zaradu. Ako je današnja razlika u ceni 650 evra onda će se ovaj tresač plodova isplatiti za manje od tri dana.  Jedno stablo „oslobođeno je“ svih plodova za manje od tri minuta.
Mogućnost uštede i ubrzavanja posla, prepoznali su mnogi, tako da je, od početka godine, kupce našlo već desetak ovakvih mašina, po ceni od 1750 evra za komad a neki su i iznajmljivali tresače svojim komšijama za solidnu zaradu.

Kontaktirajte nas

Tel: 066/475 577